%|%%|% %|%%|% %|%%|%

Mobiele Bungalow

 

NIEUWE BUNGALOWS OP LANDGOED NEDERHEIDE 

 

Tiny House

Dit model is nieuw op de Nederlandse markt waarvan het eerste exemplaar de S41 eind januari is geplaatst op Landgoed Nederheide. De Starline Tiny House heeft hetzelfde wooncomfort als een reguliere woning. De isolatie- en ventilatienorm van onze Tiny Houses zijn zelfs veelal hoger dan van de meeste reguliere woningen. Wij bouwen voor Landgoed Nederheide standaard of luxueuze Tiny Houses met onder andere vloerverwarming, luxe keuken en badkamer met inloopdouche. Dit model wordt volledig op maat gemaakt in de fabriek van Starline Mobiele Bungalows te Reek en is verkrijgbaar in de maten vanaf 41 m2 tot 100m2.

Eco Sun L100 "Zero"

 

Een fijne, nieuwe mobiele bungalow die geen of zeer lage energiekosten heeft? Nu mogelijk  met een energie-neutrale bungalow van Starline Mobiele Bungalows. In deze  milieuvriendelijke, goed geïsoleerde en comfortabele bungalow voorzien van 39 zonnepanelen, zonneboiler en accu's, is het volledig duurzaam en prettig leven. Deze bungalow wordt op maat gemaakt in de fabriek van Starline Mobiele Bungalows te Reek en is verkrijgbaar in de maten vanaf 62 m2 tot 100m2. De eerste Eco Sun L100 "Zero" is op 18 september 2017. geplaatst op Landgoed Nederheide.

Een tweede huis: dichterbij dan u denkt!

De mobiele bungalow op Landgoed Nederheide zijn van de hand van Starline Mobiele Bungalows in Reek (Noord-Brabant), een bedrijf met ruim dertig jaar ervaring. Bij de realisatie draait alles om luxe en gemak, waarbij duurzame materialen de boventoon voeren. Zo ontstaat een perfecte balans tussen comfort en oog voor de omgeving. Geheel in lijn met de opzet van Landgoed Nederheide is de kleurstelling aan de buitenzijde aangepast.

Hoogwaardig materiaal

Op Landgoed Nederheide is gekozen voor mobiele bungalows met een gevelbekleding van creme wit kunststof; een kwalitatief hoogwaardig en onderhoudsarm product. De mogelijkheden in het interieur en exterieur zijn vrijwel onbeperkt. Een puntdak of zadeldak, erkers, openslaande deuren, een schuifpui, een gaskachel of vloerverwarming: u heeft het voor het zeggen. Dat geldt ook voor keukenfront, aanrechtblad, vloerbedekking, tegels, gordijnen en sanitair. De kunst van het creëren van de juiste sfeer zit vaak in de optelsom van een aantal kleine maar voor u belangrijke aspecten. Starline Recreatie luistert naar uw wensen en adviseert u graag over de vorm, de kleurstelling en het materiaalgebruik.

Alle modellen

 

Oppervlakte en maten

De afmetingen van uw bungalow bepaalt u zelf. De breedte is 3,70; 4,00 of 4,25 meter, terwijl de lengte kan varieren tussen 8 en 14 meter. Zo realiseert u zelf de indeling die u voor ogen heeft. 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van uw mobiele bungalow volgt Starline de nieuwste ontwikkelingen. Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen met hoge Rc-waardes in de vloer, wanden en het dak. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u uw recreatiewoning warm houdt in de winter. De Starline Eco Sun en Tiny House hebben zelfs een Rc-waarde van 5.0 en 6.0.

De mogelijkheden in mobiele bungalows

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van mobiele bungalows? Breng dan gerust eens een bezoek aan Landgoed Nederheide om kennis te maken met de producten van Starline Mobiele Bungalows. U hebt alle vrijheid om op uw gemak rond te kijken en te vergelijken. Een afspraak met Starline Mobiele Bungalows is natuurlijk zo gemaakt. Hier kunt u terecht voor een deskundig advies over de verschillende modellen bungalows en een eventuele financiering en verzekering hiervan. Op basis van uw persoonlijke wensen, maken de adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor u.

Neemt u voor een bezichtiging of meer informatie over onze mobiele bungalows contact met ons op, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.