%|%%|%

Tips en informatie

Weblog van chaleteigenaars op Landgoed Nederheide

Via dit weblog blijft u op de hoogte van Landgoed Nederheide en de nabije omgeving. Het dankt zijn naam aan het aangrenzende natuurreservaat ‘De Stippelberg’. Zandstippels zijn door de wind aangevoerde zandhoopjes die als stippen in dit natuurgebied liggen.
www.destippel.nl/

Gemeente Gemert-Bakel

www.gemert-bakel.nl

VVV Gemert-Bakel

De gemeente Gemert-Bakel telt zeven kerkdorpen en is een ware trekpleister. Gemert is een dorp vol mooie monumenten en hedendaagse voorzieningen. U vindt er horecavoorzieningen, kunstgalerieën, sportaccommodaties, wandel-, fiets- en ruiterroutes, visvijvers, een theater en een discotheek.
www.vvvgemert-bakel.nl/

Langeafstandwandelen

Wandelvereniging VIA-VIA is in 1994 ontstaan op initiatief van een viertal docenten de Scholengemeenschap Oosterhout. VIA-VIA organiseert maandelijks een langeafstandswandeling. Elk lid kan een bijdrage leveren door een wandeling in te brengen en daarvan verslag te doen.
www.wandelpaden.com

Eco-touristfarm De Biezen

Logeren in een honderd jaar oude hoeve op een landgoed, kamperen in een arboretum of verblijven in een bungalette: het kan allemaal bij Eco-touristfarm De Biezen in Aarle-Rixtel. Dankzij de brede flora en fauna is dit een paradijs voor liefhebbers van planten en bomen, vogelaars, vlinderfanaten en andere dierenvrienden.
www.eco-touristfarm.com


Dagtochten

Ook voor een leuk dagje uit hoeft u niet ver van huis. In de omgeving vindt u bijvoorbeeld: